[Testimoni] ESP..membantu dalam penyembuhan ligamen lutut terkoyak!!

Assalamualaikum.

Salam jumaat buat semua. Semoga kita semua sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah. Ameen ya rabb!!

Beberapa hari juga tak update blog ni, rindu pula nak mencoret. Minggu ni kena hadiri training 3 hari.Alhamdulillah banyak dapat ilmu baru. InsyaAllah hari ni saya nak tunjuk satu testimoni mengenai ESP. Yela, memang ramai orang tahu ESP ini memang best dan antara produk 'panas' Shaklee. Apa tidaknya, hari ni je ESP dan out of stock kat Shaklee. Tak tahu la pula bila nak ada semula. Apapun, saya masih ada stok ESP ni, sape cepat dia dapat la.

Kita cuba baca testimoni di bawah. ESP membantu dalam penyembuhan ligamen lutut terkoyak!

Macam mana ESP dapat membantu?
  • Membantu pembentukan sel-sel baru. 
    • sebab tu siapa yang minum ESP akan kurang parur-parut dan sel-sel mati kat badan kita. Yela, ESP dapat membentuk sel-sel baru.
  • Terbaik untuk individu yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan.
    • ESP dapat membantu proses pemulihan, dan insyaAllah proses pemulihan akan lebih cepat.
  • Terbaik untuk kesihatan dan kecantikan kulit dan rambut.
  • Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak. Justeru, anda boleh kongsi dengan anak yang berusia  1 tahun ke atas & keluarga.
    • seisi keluarga boleh minum ESP ni, jadi tak rugi la kan?
  • Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan.
    • amat sesuai sesiapa yang nak diet tu, minum ESP akan kurang makan nasi ;)
TAHUKAH ANDA?
25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada PROTEIN.
Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.

Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut:

SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM

Struktur badan kita terdiri daripada SEL. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem.  Oleh sebab itu, badan kita SANGAT memerlukan PROTEIN.
Ingin tahu mengapa? Sebabnya PROTEIN adalah makanan utama bagi  sel tubuh manusia. Sel-sel yang sihat akan dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat dan cergas.
Setiap hari, anda akan makan lauk-lauk yang mengandungi sumber protein bukan? Seperti ayam, daging, telur, ikan, kekacang dan banyak lagi.
TETAPI,
Tahukah anda yang sebenarnya PROTEIN ini sangat MUDAH TERMUSNAH apabila dikenakan SUHU TINGGI? Contohnya anda goreng ikan. Berapa banyak PROTEIN yang tinggal? Anda tak tahu kan? JADI, apa kata anda ambil ESP sebagai sumber PROTEIN yang lebih berkualiti. Oh! Semestinya ESP mematuhi kriteria pemilihan soya yang selamat. Paling penting, ESP sentiasa SELAMAT, sentiasa BERKESAN dan sentiasa MESRA ALAM. RAMAI YANG TELAH MERASA KEBAIKAN DAN BETAPA BAGUSNYA ESP SELEPAS MENGAMBIL SECARA KONSISTEN SELAMA 3 HINGGA 4 MINGGU. Ada yang kata, kulit makin licinlah, kulit makin lembut, parut jerawat makin pudar, rambut dah kurang gugur, susu makin banyak, suami makin sayang dan macam-macam lagi!

Apa tunggu lagi, jangan malu jangan segan, boleh hubungi saya untuk harga istimewa dan konsultasi percuma ;)

Wardah


Peringatan bersama : Kita perlu berusaha untuk sihat. Disamping berusaha, perlu seiring dengan doa kepadaNya. 

3 comments:

Waalid Al-Marbawi said...

Assalamualaikum..

ziarah kembali ke sini..:)

amir rofie said...

Wah. Satu perkongsian yang bagus. Thanks.

lorlipop said...

tumpang lalu sini :)

Lorlipop Properties

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget