[Testimoni] Set Puasa untuk Ibu Menyusu....Untuk ibu menyusu...jangan risau!! Ada penyelesaian bulan ramadhan ni ;)

Assalamualaikum dan salam sejahtera ;)

Alhamdulillah syukur kepada Allah di atas segalanya. Berlalu sudah hujung minggu pertama di bulan Ramadhan. Yang paling best hujung minggu kali ini ialah hanya duduk di rumah..kenapa saya katakan best? Sebab dapat tengok anak depan mata, tengok dia main, melayan bercakap, dan paling best bahagian mereka sepahkan rumah. Seingat saya, kalau mereka ada di rumah memang rumah perlu di mop dan di sapu bukan sekali tetapi berkali-kali di rumah!! ;)

Rutin di rumah jika hujung minggu, seperti biasa...kemas rumah walaupun tahu nanti kena sepahkan juga..lipat baju, kemas dapur, menyapu, memasak, dan sebagainya. Alhamdulillah memang tidak rasa penat, semuanya penangan makan kurma + ESP + PD waktu sahur.

Kita baca pula testimoni di bawah. Semua penangan ESP dan PD.


Mari kita tengok apa yang best ESP dan PD tu?

Energizing Soy Protein
*****************
♥ Ia adalah protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel.
♥ Protein adalah amat penting dalam pembinaan tubuh badan kita, terutama kepada janin dan bayi yang sedang membesar,
♥ Membekalkan tenaga,
♥ Memberikan rasa kenyang
♥ Diperlukan untuk kuku, rambut dan kulit yang sihat
♥ Membantu sistem pertahanan tubuh untuk melawan penyakit
♥ Membanyakkan susu badan (milkbooster)
♥ Membantu mengekalkan kepejalan otot
♥ Glisemik rendah yang dapat membantu mengekalkan gula dalam darah yang normal
♥ mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat

Performance Drink
****************
♥ Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.
♥ Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
♥ Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
♥ Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
♥ Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.
♥ Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak-budak demam pun elok amik ni sebab biasa la budak-budak bila dah demam tak selera makan minum. Ia boleh tolong cegah dehydration tu.

Macam selalu saya war-war kan. Tak kenal maka tak cinta!! ;) Berminat untuk cuba dan cinta?
Jangan lupa hubungi saya


Wardah

Peringatan bersama : Kita perlu berusaha untuk sihat. Disamping berusaha, perlu seiring dengan doa kepadaNya. Disclaimer: Testimonial Produk adalah tidak tipikal, keputusan setiap individu adalah berbeza-beza. Produk Shaklee tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget