[Testimoni] Merawat Tonsil dengan Nutriferon ShakleeAlhamdulillah segala puji bagi Allah atas segalanya. Semoga Segala urusan kita dipermudahkan oleh Allah..ameen ya rabb!!

InsyaAllah hari ni saya nak cerita mengenai tonsil. Kisah benar ni..testimoni suami kesayangan hihi. Siapa pernah sakit tekak? Tonsil? Secara umumnya tonsil ni daripada jangkitan kuman. Antara simptomnya ialah sakit tekak dan demam. Bila kena tonsilitis ni dari ada selera makan..selera pun ke laut sebab tekak yang sakit. Rawatan tonsil ni memang ada pelbagai..secara tradisional..moden mahupun tidak.
Jumaat lepas suami saya sakit tekak..kebetulan sangat stok nutriferon kami sekeluarga dah habis...dan stok baru tak sampai lagi. Akibat terlalu sakit..perubatan moden adalah pilihan terakhir kami. Keesokan harinya masih tiada tanda sakit tekak tu berkurangan...saya pun ambil langkah drastik untuk self pickup bungkusan stok Shaklee saya di Gdex berhampiran.


Alhamdulillah...dengan izin Allah. Sakit tekak suami saya semakin sembuh menjelang petang. Demam pun dah kebah. Dah boleh makan. Alhamdulillah. Ye..suami saya mengambil Nutriferon Shaklee!!


Siapa yang mencipta Nutriferon Shaklee ni?

Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo. Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, beliau telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.*

Bagaimana Nutriferon Shaklee ni boleh tingkatkan imuniti?

Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.*

Adakah terdapat Kajian Klinikal untuk menyokong Nutriferon Shaklee?

Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.

Adakah Nutriferon Shaklee ni boleh didapati dari jenama lain selain Shaklee?

NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee. Sebagai suatu suplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.

Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi (NK) – menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.

Bagaimana Cara Pengambilan atau Cara Makan Nutriferon Shaklee?

Satu minggu sekali sahaja untuk mereka yang sihat, ATAU, Satu paket sehari (atau, jika perlu),di minum bersama air. Sila minum secepat mungkin selepas dibuka kerana ianya mudah menyerap kelembapan.

Siapa yang memerlukan NutriFeron set ini?
  • Individu yang ingin kukuhkan sistem imun.
  • Individu yang menghadapi masalah sistem imun.
  • Individu yang mendapati pengambilan vitamin C (dos lebih) tidak memberi kesan ke atas penyakit yang dihidapi.
  • Individu yang apabila sakit (demam), sakitnya (demamnya) akan berpanjangan melebihi seminggu.
  • Ibu menyusu, namun mendapati anaknya masih kerap demam, dan demam berpanjangan.

Jika kita ada first aid di rumah..saya cadangkan setiap rumah perlu ada nutriferon. Ye, ianya penting untuk immune booster!!
http://supplementforall.blogspot.com/2014/03/jana-pendapatan-dengan-shaklee.html

Perlukan konsultasi..hubungi saya
Wardah Mustapa
|019-3305476|wardahmustapa@gmail.com
http://supplementforall.blogspot.com/
https://www.facebook.com/messages/SupplementForAll
COD : UPM, Serdang, Putrajaya, Bangi, KajangNo comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget