[Testimoni] Set Weight Gain Shaklee..Berat bertambah dalam masa beberapa hari..

Assalamualaikum.

Alhamdulillah syukur kepada Allah di atas segalanya. Semoga kita semua sentiasa di dalam rahmat dan keampunan dari Allah. Ameen ya rabb!!

Semalam saya dah post tentang Set Wight Gain Shaklee. Rasanya tak lengkap jika tiada testimoni disertakan betul tak?

Jemput baca dua testimoni di bawah.

Testimoni Pertama


Testimoni kedua
Apa yang ada di dalam Set Weight Gain Shaklee ni? 
Bagaimana Vitamin ini dapat membantu anda?

Meal Shakes  
-Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein. Supplement penting untuk menambah berat badan yang mana ia membantu menambah selera makan. Walau kita kurang makan namun pengambilan Meal Shakes ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga.

Vita-Lea
-Membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid atau beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam Vita-Lea kita), tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.

B-Complex
-Mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. Mengawal atur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan

Kita bertanggungjawab untuk menjaga kesihatan diri kita, badan sihat..hati senang...bila hati senang...nak beribadah pun tiada alasan ;)

Hubungi saya


Wardah
Peringatan bersama : Kita perlu berusaha untuk sihat. Disamping berusaha, perlu seiring dengan doa kepadaNya.
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget