Vitamin E Shaklee ~ paling best..

Assalamualaikum..

Petang-petang ni apa kata kita segarkan mata kita dengan mengetahui produk Vitamin E Shaklee ni.  Vit E ni memang sesuai untuk mereka yang mementingkan penampilan muka dan inginkan kecantikan. Siapa tak nak cantik kan?? Sesuai untuk lelaki mahupun perempuan.

Vitamin Semulajadi

Jika nak sihat dan cantik secara semulajadi, harusla gunakan produk dari sumber semulajadi kan. Bukti produk Shaklee dihasilkan dari sumber semulajadi, boleh dilihat pada labelnya. Label Shaklee bertulis "d" bermaksud dihasilkan dari sumber semulajadi manakala jika label "l", maksudnya vitamin itu dihasilkan dari sumber kimia atau tiruan. Periksa label botol vitamin anda sekarang ok.

Kandungan Vitamin E Shaklee
Vitamin semulajadi lebih mudah diserap oleh tubuh badan berbanding vitamin dari sumber kimia atau tiruan. Ini penting kerana penyerapan yang tidak sempurna boleh menyebabkan toksik lalu akan menyebabkan wujudnya abnormal sel/kanser pada tubuh kita dalam jangka masa panjang.

Vitamin E Shaklee terdiri daripada Vitamin E d-alpha tocopherol concentrate and d-alpha tocopheryl acetate selain lengkap dengan Selenium [as selenium yeast].

* Vitamin E (400 IU) dari sumber semulajadi, minyak sayuran
* Selenium sebagai pelengkap bagi menyempurnakan aktiviti Vitamin E
* Grape seed extract (biji anggur)
* Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan

Pengambilan Vitamin E perlulah lengkap dengan Selenium untuk mendapat kesan pengambilan yang optimum kerana tanpa Selenium, ia boleh bertindak sebagai toksik dalam jangka panjang kerana ia tidak dapat melaksanakan fungsinya dengan baik.

Sekiranya anda pengamal Vitamin E selain jenama Shaklee, nasihat saya, pastikan juga anda membeli vitamin Selenium supaya Vitamin E anda dapat berfungsi dengan lebih baik.

Grape seed extract yang terdapat di dalam Vitamin E Shaklee mengandungi pelbagai khasiat dan terbukti berkesan untuk membantu mengatasi kanser serta amat baik untuk awet muda dan memelihara kecantikan badan jika diamalkan secara konsisten. Grape seed extract juga terbukti berkesan untuk menguatkan sistem imunisasi badan, menurunkan paras kolestrol, menghalang pembentukan darah beku, melegakan masalah berpunca daripada urat timbul, serta merencat pembengkakan dan keradangan.

Best kan vit E ni?? Boleh hubungi saya untuk pesanan dan konsultasi percuma serta....paling penting harga yang istimewa ;)

 Wardah
ID : 933403
|019-3305476|wardahmustapa@gmail.com
http://supplementforall.blogspot.com/
https://www.facebook.com/SupplementForAll

 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget